lördag 14 maj 2022

O´Learys-chefer Årets Franchisetagare

Farhad och Farshad Amiri som driver O´Learys i Uddevalla och Kungälv har utsetts till "Årets Franchisetagare" av branschorganisationen Svenska Franchiseföreningen.

Så sent som 2020 fick Farhad och Farshad Amiri ta emot O´Learys-kedjans egen utmärkelse "Local Hero". Den här gången prisades de bägge företagarna vid Svenska Franchisegalan som hölls den 13 maj. Galan genomförs varje år på Grand Hôtel i Stockholm och priser delas ut i flera olika kategorier.

"Ett av de viktigaste priserna"
” Franchisetagaren är ju själva utgångspunkten i alla franchisesystem och därför är detta pris ett av de viktigaste", skriver Franchiseföreningen i sin motivering av pristagare i kategorin Årets Franchisetagare, och  fortsätter:
"Årets vinnare sticker dock ut lite extra - Farhad och Farshad Amiri är drivande för att ge bästa kundupplevelsen i stort och smått. De tar nya initiativ för att förbättra sin egen och kedjans verksamhet, är duktiga på personalvård där man alltid försöker se personen och skapa rätt förutsättningar för hen, och man har god lönsamhet. De ställer alltid upp med sin tid för kedjans bästa!”
I kategorin Årets Franchisekedja segrade Jaktia.

McDonald´s-företagare vann 2021
Förra året prisades Uddevallaföretagaren Svante Olsson som driver flera McDonald´s-restauranger, även han i kategorin Årets Franchisetagare.
---
21 mars 2024: