onsdag 21 juni 2023

Tennessee Tears och Chris Kläfford till Carlia

Tennessee Tears återvänder ännu en gång till Uddevalla i år. 28 oktober står de på Carlia Lives scen för andra gången, nu i sällskap med tidigare Idolvinnaren och America’s got Talent-semifinalisten Chris Kläfford.

De tre artisterna i barmiljö
Tilda Feuk, Chris Kläfford och Jonas Hermansson
Foto: Bob Linger / Live Nation

Countryduon med Tilda Feuk och Munkedal/Uddevalla-bördige Jonas Hermansson tog sig till semifinal ("Andra chansen") i årets Melodifestivalen. Ungefär vid samma tidpunkt spelade de på ett fullsatt Carlia och på nationaldagen var duon huvudattraktion under festligheterna på Gustafsberg.

"Under one Roof"
Den nya spelningen på Carlia i höst är ett av stoppen på en gemensam turné med Chris Kläfford.

- Vi kommer från en liknande musikalisk bakgrund och kände att det hade varit så kul att ge sig ut på en gemensam turné där vi dels gör våra originallåtar tillsammans men även versioner av våra egna favoritlåtar, säger trion gemensamt i ett pressmeddelande:

- Vi har valt att kalla turnén för ”Under One Roof” då vi vill skapa känslan av att två musikaliska akter sammanstrålar och vad som helst kan hända på scen.

Krockar med Moraeus och Seegers
Tennessee Tears och Chris Kläffords spelning blir inte det enda finbesöket i Uddevalla från countryvärlden denna kväll. På Östrabos scen står nämligen Kalle Moraeus, Doug Seegers och Linda Varg med showen "Från Orsa till Nashville".
---