tisdag 23 maj 2023

Succéparet från Mello släpper debut-EP

Uppdaterad 31 maj /
Countryduon Tennessee Tears med Tilda Feuk och Munkedal/Uddevalla-bördige Jonas Hermansson tog sig till semifinal i årets Melodifestival med låten Now I know. Den finns självklart med på parets och duons nysläppta debut-EP.

Artisterna i barmiljö
Bild från Clap Your Hands, foto: Anna-Lena Ahlström

- Vi är så glada att få släppa vår första EP. Alla låtarna har sin charm och betyder mycket för oss på sina olika sätt, säger duon i ett pressmeddelande:

- Time On Our Hands och Our Differences är våra mest populära livelåtar så det är kul att äntligen få släppa dem. Att få samla dem på en skiva tillsammans med våra senaste singlar sammanfattar oss och vad vi gjort det senaste året på ett bra sätt. Vi hoppas på att få se alla sjunga med i sommar.

Spelar på Gustafsberg på Nationaldagen
Tennesse Tears har spelat i Uddevalla flera gånger under sin karriär, senast tidigare i år på ett fullsatt Carlia. Duon återvänder redan 6 juni för att spela på Gustafsberg som en del av nationaldagsfirandet där.

I sommar besöker Tennessee Tears också Grebbestad den 24 juli tillsammans med Jill Johnson som de samarbetat med länge på flera sätt och vars skivbolag ger ut duon.

Porträttbild, halvformat
Jill Johnson
Bild från Clap Your Hands, foto:Olof Händén

- När jag blev tipsad om Tennessee Tears för första gången så kände jag direkt att den här duon har gjort sin resa och att jag kunde höra den i musiken; de berörde mig med sina röster och melodier. Är så glad för denna begåvade duo och deras bidrag till countrygenren i Sverige, säger Jill Johnson.
---

31 maj: