måndag 13 december 2021

Efter Avicii Arena - Stenström även till Scandinavium

Uppdaterad 23 december /
1 april spelar Thomas Stenström i Avicii Arena i Stockholm. Nu står det klart att även Scandinavium intas av den glödhete Uddevallasonen som under hösten synts för hela svenska folket i TV:s Så mycket bättre.

""
Bilder och montage: All Things Live

-  Jättekul med ännu en svensk artist som tar steget upp på de stora arenorna. Vi ser fram emot att få välkomna Thomas Stenström till Göteborg och få uppleva hans debut på Scandinavium, säger Henrik Jutbring, evenemangschef på Got Event, i ett pressmeddelande.

- Att äntligen få stå på samma scen som Maiden har gjort är en Uddevallapojks största dröm, säger Thomas Stenström i ett pressmeddelande:

- Göteborg ligger mig varmt om hjärtat, storasyster till min hemstad, lite läskig, alltid steget före men har alltid ens rygg. Jag ska ta i så dom får bygga om Scandinavium efter att vi varit där.

Spelningar ställs in
Stenström skulle ha inlett 2022 med en spelning på Cirkus i Stockholm den 1 januari, för att sedan åka till Göteborg och bli den första att köra fyra Pustervikspelningar i rad. Dessa spelningar skjuts dock fram till 2023 på grund av pandemin.
---23 december:

23 september 2023: