tisdag 13 oktober 2020

Daniel Norberg redo för tredje säsongen av Mumbo Jumbo

Gruppbild på ensemblen i Mumbo Jumbo, fyra personer.
Foto: Rosie Alm, TV4 /

16 oktober är det premiär för årets säsong av TV4:s parodiserie Mumbo Jumbo, med Uddevallasonen Daniel Norberg i spetsen.

Daniel Norberg ensam
Foto: Rosie Alm, TV4
- Det finns så mycket jag ser fram emot gällande årets säsong - nya karaktärer, fler Cameos och ännu mer aktualitet, säger Daniel Norberg i ett pressmeddelande:

- Men det jag mest ser fram emot är de specialskrivna musikvideorna som varje vecka visas i programmet. Oj oj oj! Det är en ny nivå mot tidigare år som tittarna kommer få ta del av. Man vill inte missa detta, säger Daniel.

Tredje säsongen
Årets säsong för det populära humorprogrammet är den tredje. Under åtta veckor ska tittarna bjudas på aktuella sketcher, imitationer och parodier.

Några av de nya karaktärerna som kommer synas är Anders Tegnell, paret Strömstedt, Samir och Viktor, Joakim och Jonna Lundell, Wahlgren-familjen, Amanda Lind, Nour El-Refai och Henrik Schyffert, Lars Lerin och Karl-Fredrik på Österlen.

Förutom Daniel Norberg består ensemblen precis som tidigare av Shanthi Rydwall Menon, Christian Åkesson och Louise Nordahl.

Nytt för i år är att tittarna kommer att få se youtubern Hampus Hedström gästspela i programmet.
---