fredag 5 oktober 2018

Daniel Norberg leder nytt humorprogram i TV4

Mumbo jumbo-gänget består förutom Daniel Norberg  (till höger) av Louise Nordahl, Christian Åkesson och Shanthi Rydwall-Menon.
Foto: Pär Bäckstrand/TV4

Uddevallabördige komikern och artisten med mera Daniel Norberg blir programledare i TV4:s nya humorsatsning "Mumbo jumbo", som har premiär 19 oktober.

Mumbo jumbo är ett veckoaktuellt humorprogram som parodierar vår populärkulturella samtid i form av sketcher, imitationer och parodier, skriver TV4 i ett pressmeddelande. 

"Som en överfylld godisskål"
- Det känns spännande att göra underhållning på TV och inte Youtube. Mumbo Jumbo är som en överfylld godisskål på fredagskvällen! Jag hoppas tittarna känner hur mycket passion och energi vi alla lägger in i det här programmet, säger Daniel Norberg i pressmeddelandet.

"Bejakar perukhumorn till fullo"
- Mumbo Jumbo bejakar perukhumorn till fullo med en fantastiskt begåvad ensemble som alla kommer från olika delar av humor-Sverige. Mumbo Jumbo är närbesläktad med humorprogram som Hey Baberiba och det känns extra bra att briljanta Daniel Norberg både är komiker och programledare för detta kanonprogram, säger Fia Fång, exekutiv producent TV4.
---