onsdag 15 maj 2024

Patric Westdahl lämnar fastighetsbolag

Patric Westdahl är fastighetsbolaget EHF:s ansikte utåt när det gäller bland annat satsningen på utveckling av Uddevalla centrum och företagets fastighet Gallionen. Nu lämnar han sin anställning på företaget, berättar Bohusläningen.

Westdahl övergår nu i egen verksamhet som konsult och kommer att fortsätta jobba med liknande frågor både i Uddevalla och i andra städer, även gentemot EHF och ägaren Erik Hemberg.

”Ett kapitel är slut! Nu börjar nästa! Efter nästan 14 år i EHF-koncernen har jag beslutat mig för att avsluta min anställning!", skriver Westdahl själv på Linkedin:

"För att kunna göra ännu mer av det som jag tycker är roligt kommer jag nu börja arbeta med fler aktörer på den svenska fastighetsmarknaden."

EHF:s arbete med utveckling av Gallionen fortsätter enligt plan och Westdahls roll som affärsutvecklingschef i bolaget tas över av andra medarbetare och konsulter, säger vd Per Alexandersson till Bohusläningen.

Äger även Oden i Trollhättan
Patric Westdahl och EHF har även ett starkt engagemang i grannstaden Trollhättan, där EHF äger det centrala affärshuset Oden.

- Vi tog över Oden 2018. Det har varit en raketutveckling. Jag är inte färdig med det jobbet och det ska byggas bostäder och andra lokaler. Det jag kommer släppa är butiksmöten med handlare och sådana delar, säger han till TTela.
---