måndag 29 januari 2024

Extraföreställning när Glans och Batra kommer till Uddevalla

13 april kommer komikerna Johan Glans och David Batra till Uddevalla med showen "Batra & Glans - 30 år tillsammans". Och det blir två föreställningar samma dag i Agnebergshallen då den första föreställningen snabbt sålde ut.

Johan Glans och David Batra
Bild från CS Nöje, foto: Robert Eldrim

Glans och Batra  har gjort otaliga projekt tillsammans genom åren, såsom “Kvarteret Skatan”, “Räkfrossa”, “Morgonsoffan” och “Jättebästisar”, men aldrig en egen scenshow fram till nu.

"30 år sedan vi började"
- I år är det exakt 30 år sen vi båda började med standup och lärde känna varann samtidigt. Det vill vi fira med en riktigt festlig show på turné! Det blir en maxad kväll med sketcher, standup och improviserade infall, säger Johan Glans på föreställningens webbplats.

- Det känns fantastiskt att äntligen få göra en show ihop! Det kommer bli en hejdundrande fest. Vi vill bjuda publiken på en kväll fylld med trams, löjl och total avsaknad av allvar, säger David Batra.

Premiär 6 april
Showen har premiär lördag den 6 april i Halmstad och duon turnerar sedan året ut, med sista inplanerade föreställningen 20 december i Scandinavium i Göteborg.
---