torsdag 14 december 2023

Magnus Carlsson firar 50 och 30 i Uddevalla

Nästa år fyller artisten Magnus Carlsson 50 år och firar med showen ”It’s my Party” runt om i landet. 5 oktober kommer han till Uddevalla och Östrabo, och 10 oktober showar han i Trollhättan.

Studiobild av artisten
Magnus Carlsson
Bild från Westin Promotion, foto: Peter Knutson

Nästa år firar Magnus Carlsson dessutom 30 år som artist, skriver Westin Promotion i ett pressmeddelande:

"I showen kommer artisten titta både bakåt och framåt i den numer 30 år långa karriären. Uppbackad av ett namnkunnigt liveband och kör kommer det under turnéns 28 stopp att bjudas på låtar som burit artisten framåt, hans personliga favoriter från den egna låtskatten - och även oväntade överraskningar."
.
"Ett bjussigt smörgåsbord"
- It’s My Party" kommer att vara som ett bjussigt smörgåsbord från hela min karriär - jag kommer att plocka fram de mest kända låtarna, blanda upp dem med gömda pärlor/publikfavoriter och bygga en helkväll. Det blir en blandning av låtar som slagit stort, låtar som borde gjort det, och låtar som kanske aldrig borde ha sett dagens ljus, haha!, säger artisten själv:

-  Det är en ynnest att ha så många hits i bagaget från såväl min solokarriär som åren med Barbados och Alcazar så det kommer bli lite ”kill your darlings” för att få föreställningens två timmar att räcka till, men det är ett angenämt problem.
---