lördag 29 oktober 2022

Veteran och humorraket till Uddevalla

Uppdaterad 10 april 2023 /
Komikerduon Magnus Betnér och Henrik Nyblom förlänger sin turné med föreställningen "Puss & Kram" över våren 2023. 11 maj står de på Östrabos scen.

De två komikerna på scenen
Henrik Nyblom och Magnus Betnér
Bild från Kulturaktiebolaget, foto: Per Kristiansen

Den som inte vill vänta kan se föreställningen i Lysekil redan 11 december, där duon även satt in en extraföreställning samma kväll.

"Galenskap och knivskarp satir"
Standupshowen Puss & Kram gick från en idé om en gemensam turné och utvecklades till skapandet av ett fullfjädrat radarpar, både på och utanför scenen, skriver artist- och eventbyrån Kulturaktiebolaget i ett pressmeddelande. En färgstark resa längs hela det humoristiska spektrat med lika delar galenskap som knivskarp satir utlovas.

200 shower under 2021

Magnus Betnér är en av den svenska stand upens pionjärer och veteraner med en 25-årig karriär bakom sig som soloartist och i en mängd samarbeten. 2021 gjorde han över 200 shower runt om i Sverige.

Raket på humorhimlen
Henrik Nyblom beskrivs som den snabbaste stigande raketen på den svenska humorhimlen. I höst har man kunnat se honom i Parlamentet och han är dubbelt nominerad på den svenska stand up-galan till priserna för Årets föreställning och Årets manlige komiker.

I vinter kliver Henrik Nyblom in på svensk humors största scen då han tar plats som fast panelmedlem i SVT-succén Bäst i test.
---