onsdag 25 maj 2022

Stenström och Newkid tillsammans - i Museiparken

3 september gör två av Sveriges just nu största artister sin första spelning tillsammans - Newkid (Alexander Ferrer) och Thomas Stenström. Och det blir i Museiparken i Uddevalla, staden där bägge artisterna är uppvuxna.

Pressbilder med Thomas Stenström till vänster och Newkid till höger i ett montage.
Foto Thomas Stenström ( t v ): Adrian Pehrson / Sony Music
Foto Newkid: Noah Agemo / Sony Music

- Vi har pratat om att spela ihop så många gånger. Jag minns inte när vi först började prata om det, men det är flera år sedan, säger Newkid (Alexander Ferrer) till Bohusläningen.

Ny satsning av Carlia
Spelningen är också den första i en ny satsning från Carlia som går under namnet Carlia Live och som ska ersätta Grottan-konceptet, berättar tidningen:

- Efter spelningen i Museiparken kommer vi att arrangera i alla fall två konserter inne på Carlia Live under hösten, och sedan blir det mer till våren 2023, säger Carlias vd Jény Meira.

6 300 personer
Tobias Johansson som är en av arrangörerna bakom satsningen säger till P4 Väst att man har fått tillstånd för en publik på 6 300 personer.

 - Vi vet att de kommer att spela varsitt set och att de kommer att gästa varandras spelningar. Sedan är de lite hemlighetsfulla om exakt vad de kommer att göra och hur det kommer att se ut, säger Tobias Johansson till radion.

Biljetter till konserten släpps 31 maj.
---