torsdag 28 oktober 2021

Wahlgrens nygamla show till Uddevalla

Uppdaterad 29 januari /
Efter en ofrivillig paus under 568 dagar var det nyligen nypremiär för showen "Pernilla Wahlgren har hybris". Nu har nya datum lagts till det redan späckade turnéschemat, bland annat Uddevalla 14 maj (flyttat från 5 februari).

Pernilla Wahlgren på scen i showen
Foto: Rebecka Rynefeldt /PR&Beyond

Det blir i Agnebergshallen som Uddevallapubliken kan möta Pernilla Wahlgren och hennes artistkollegor Hanna Hedlund, Ola Forssmed, Måns Nathanaelson och Kim Sulocki.

Arrangören PR&Beyond beskriver showen som en humorföreställning fylld av musik, sketcher och parodier i ett underhållande tempo. Showen hade urpremiär på Cirkus i Stockholm den 21 januari förra året och har bland annat belönats med priset Årets Humorföreställning 2020.

"Fräck och fartfylld show"
"Fem ess på scen gör en fräck och fartfylld show om en självupptagen stjärna", skrev Aftonbladet efter nypremiären 2 oktober i Västerås:

"I stort är det samma föreställning som hade premiär i Stockholm i januari 2020. Det handlar om vad som hänt Pernilla Wahlgren under livet och i underlivet" skrev tidningen också och delade ut en fyra i betyg.

Fr v: Ola Forssmed, Kim Sulocki, Pernilla Wahlgren, Hanna Hedlund och Måns Nathanaelson
Foto: Foto: Rebecka Rynefeldt /PR&Beyond

16 januari 2024: