torsdag 22 juli 2021

"Oktoberfest" i väntan på Baggetofta

Musikföreställningen Baggetofta har skjutits fram flera gånger på grund av pandemin och ska nu spelas 6 och 7 maj 2022. Under tiden satsar Provolo Media med artisten och musikern Tobias Marcel på nya konceptet "Höstkväll på Gustafsberg".

""
Foto: Pierre Rosa/ Pixabay

Evenemanget hålls 2 oktober på Gustafsbergs badrestaurang, och Tobias Marcel kallar det "en mogen variant på oktoberfest" med mat, komik, musik och Gustafsbergs miljö som viktiga beståndsdelar.

Tobias Marcel med gitarr i knät
Tobias Marcel
Bild: Provolo Media
- Jag tror att det finns stora chanser att Höstkväll på Gustafsberg kompletterar Baggetofta i vår strävan efter att etablera arrangemang som använder lokala artister men har regional och till slut nationell dragningskraft, säger Tobias Marcel i ett pressmeddelande och fortsätter:

- Detta första året blir ett test för hur vi ska utveckla detta kommande år. Jag ser otroligt mycket fram emot detta. Gustafsberg har mycket att erbjuda redan nu men är värt ännu mer. Hoppas vi kan bidra till det genom dessa kvällar.

"Potential att växa till riktigt stora event"
Urban Liehanger är krögare på Gustafsbergs badrestaurang:

- Vi har letat efter koncept som gör sig bra här på Gustafsbergs badrestaurang och nu har vi tillsammans med Provolo format Höstkväll på Gustafsberg. Jag tror detta kommer bli ett återkommande arrangemang som år efter år kan dra folk, och tillsammans med Baggetofta har vi två stora arrangemang som har potentialen att växa till riktigt stora event.

Kim Kärnfalk och Jan Lindberg
Artisterna som uppträder under Höstkväll är Kim Kärnfalk, Jan Lindberg (Date) och Malin Artz, standup-komikern Adeel Faqih samt Tobias Marcel själv som samtidigt har release för EP:n ”Människor och lite sånt där", den tredje EP:n i en serie av fyra.
---