måndag 31 augusti 2020

Håkan Pekkari lämnar Torp efter 17 år

Torps centrumchef Håkan Pekkari slutar efter 17 år på sin post. 61 år gammal går han vidare till en VD-post på det unga fastighetsbolaget Bohusarken, berättar Bohusläningen.

Håkan Pekkari har under åren ofta synts och hörts i media när han kommenterat eller berättat om en ny etablering eller en ny satsning på det ständigt växande handelsområdet. Nu slutar han efter att snart ha tagit jätteutbyggnaden under ägaren Olav Thon  Gruppen i hamn.

Bohusarken är ett växande fastighetsbolag med säte i Uddevalla och mycket innehav även i övriga Trestad. I Uddevalla finns bland annat fastigheter i Dalabergs centrum och bolaget står även bakom det nya handelsområdet Toften som ligger mellan Fröland och Torp.

"Stämde väldigt bra"
Till Bohusläningen säger Håkan Pekkari att han fått jobberbjudanden förut:
- Den här gången stämde det väldigt bra för mig med entreprenörskap och ett otroligt spännande projekt som kommer att betyda mycket för Uddevalla och hela Bohuslän, tror jag.

Håkan Pekkari räknar med att finnas kvar på Torp under hösten för att hjälpa sin efterträdare, som Olav Thon Gruppen nu annonserar efter.
---
Bohusarkens webbplats

18 januari 2021:
UddevallaNyheter: Johan Torge ny centrumchef för Torp

8 januari 2024:
UddevallaNyheter: Fastighetsbolaget Bohusarken byter vd