lördag 9 maj 2020

Lindström till Uddevalla med "Mänskligheten"

Bild: Kahlo

Fredrik Lindström kommer till Uddevalla med sin soloshow ”Mänskligheten - Föreställningen om oss själva”. Den 3 oktober är föreställningen planerad att ges på Östrabo.

Föreställningen ges även i Vänersborg den 2 oktober.
- Jag är mer taggad än jag någonsin varit. Ingenting är självklart längre, bara att få spela en föreställning känns som en dröm i det här läget, säger Fredrik Lindström i ett pressmeddelande.
Speltillfällen som fått ställas in under våren kommer också att inkluderas, och i pressmeddelandet understryks att Folkhälsomyndighetens riktlinjer kring sammankomster kommer att följas.

Positivt från både publik och kritiker
"Mänskligheten" har blivit en framgång hos både publik och kritiker.
"I föreställningen tar Fredrik Lindström upp modernt mänskligt beteende och använder underhållande statistik, fakta, visuella hjälpmedel och underfundig humor för att undersöka hur självständiga vi människor egentligen är. Vad är det egentligen som styr oss? Fakta och förnuft eller känslor? Och hur mycket kan vi egentligen skylla på ´den mänskliga faktorn´?", heter det i presentationen av föreställningen.

"Chockad själv"
- Det är oerhört kul! Jag är själv chockad över hur underhållande och samtidigt informativ jag kan vara! Det har varit sånt tryck i salongen, även om en och annan äldre dam har blivit lite generad när jag, visserligen ur ett väldigt vetenskapligt perspektiv, diskuterat mäns intresse för snopp-lekar typ ”helikoptern", säger Fredrik Lindström i presentationen.
---