söndag 16 februari 2020

Linus Skarin blir assisterande tränare i IFK Uddevalla

Linus Skarin blir assisterande tränare för IFK Uddevallas A-lag. Han kommer också att fortsätta som spelare i laget, meddelar IFK på sin webbplats.

- Linus kommer att vara en mycket viktig pusselbit med sitt populära ledarskap för våra unga spelare. Han har på kort tid skaffat sig såväl hög kompetens som bred erfarenhet av ledarskap. Men han har också utvecklats som spelare, och jag är övertygad om att han kommer göra succé i sin nya roll samtidigt som han tillför den unga truppen hög fotbollskvalitét, säger tränaren Agim Kastrati på webbplatsen.

Hade flera alternativ
Enligt Bohusläningen hade Skarin andra klubbalternativ men valde att stanna i IFK.
- Jag var i Gauthiod och tränade. De ville att jag skulle komma dit men det är långt att pendla. Jag trivs här och är en IFK:are som har tagit mig genom alla leden. Nu är det nästa kliv, säger Linus Skarin till tidningen.
---