lördag 12 oktober 2019

Marita från Uddevalla skrapade fram 100 000

Bild: Svenska Spel

För några månader sedan fick Marita Henell från Uddevalla tre tv-rutor på sin trisslott. På fredagen fick hon skrapa i TV4:s morgonprogram och kunde gå därifrån med 100 000 kronor.

- Det känns bra, det blir en guldkant på vardagen att veta att man har dem här pengarna när man behöver dem, sa Marita efter skrapet.

Gick på toa och kollade lotten
När hon och hennes man var och handlade på City Gross för några månader sedan passade de på att köpa varsin Trisslott, berättar Svenska Spel i ett pressmeddelande.
De satte sig i butikens kafé med varsin kopp kaffe och skrapade lotterna. Plötsligt såg Marita att hennes lott hade tre tv-rutor. För att verkligen vara säker på att hon sett rätt gick hon in på toaletten där det var bättre ljus. Trots att hon såg vinsten klart och tydligt kunde hon inte tro att det var sant. Det var först när paret satte sig i bilen för att köra hem som de började förstå vad som precis hänt.

Avgjordes på sista skrapet
Som sällskap under resan till Stockholm hade Marita med sig dottern Viveca som fanns vid mammans sida hela morgonen.
Väl inne i studion skrapade Marita fram summa efter summa samtidigt som hon småpratade med programledarna om sitt stora intresse i dans. Som mest hade Marita kunnat vinna fem miljoner kronor, men riktigt så stor tur hade inte Marita. Efter stor spänning avgjordes det på sista skrapet och vinsten blev den minsta vinstsumman, 100 000 kronor.

Se Maritas vinstskrap:
---