lördag 12 oktober 2019

Torp-medarbetare fick pris som Årets eldsjäl

Ann-Kristin Karlsson fick nyligen ta emot sitt pris av bland andra Tomas Ravelli till vänster. Med på scenen även Jan Scherman, Simon Eisner från Allwin, Pontus Kåmark och konferencieren Peter Anderberg.
Bild: SamhallAnn-Kristin Karlsson från Torp köpcentrum har fått pris som Årets eldsjäl i region "Västkusten" av Samhall.
- Jag blev väldigt förvånad när jag blev nominerad, men förmodligen beror det på att jag och mina kollegor har ett arbetssätt där vi är måna om alla och vill att alla ska kunna bli sitt bästa jag, säger Ann-Kristin Karlsson.

Hon är till vardags koordinator på Torp och har koll på det mesta som händer i och kring köpcentret. Hon får pris för att hon på ett väldigt engagerat sätt lyfter alla sina medarbetare, och då även de städare från Samhall vars uppgift är att hålla rent och snyggt på köpcentret, skriver Samhall i ett pressmeddelande.

"Små saker som gör att människor växer"
- Jag tror det är små enkla saker, som att säga hej, se varandra och hjälpas åt, som gör att människor växer och mår bra, säger Ann-Kristin Karlsson.
- Jag är inte van vid att bli uppmärksammad på det viset så det känns både roligt och lite generande. Man tycker inte att det man själv gör är så märkvärdigt, har Ann-Kristin Karlsson tidigare sagt till Bohusläningen.

586 nominerade
I år fanns det 586 nominerade till Visa vägen-priset, och efter drygt 15000 röster fick de tre arbetsgivarna och tre eldsjälarna med flest röster i regionen en finalplats, där Visa vägen-juryn sedan valde ut en vinnare i respektive kategori.

Prinsen och ärkebiskopen i juryn
Visa vägen-juryn består av ordförande Jan Scherman, Svenskt Näringslivs chefekonom Bettina Kashefi, H.K.H. Prins Daniel, LO:s ordförande Karl-Petter Thorwaldsson, ärkebiskop Antje Jackelén samt Samhalls marknadsdirektör Mats Eliasson.
Årets arbetsgivare i region Västkusten blev företaget Allwin som framför allt arbetar med återvinning av mat från livsmedelsbutiker som annars skulle slängas.
---