lördag 21 september 2019

Stenström gör dubbelspelning i Uddevalla

Foto: Adrian Pehrson/Blixten&co

Uddevallabördige Thomas Stenström har precis släppt första singeln från sitt kommande album "Dreamer", som släpps i november. Nu står det också klart att han förlänger och utökar sin höstturné, bland annat med två spelningar på Mortens den 6 och 7 december.

Stenström spelade i Uddevalla så sent som i juli, då han fyllde Hasselbacken vid premiären av nya satsningen Parksommar.

"I höst gör vi det igen"
- Livemusik. Det är grunden i all inspiration jag nånsin fått av musik. Senaste året har det varit mer folk än nånsin på konserterna. Utan publik så är konserterna meningslösa, så i höst gör vi det igen, tillsammans. Ni, jag och Sveriges bästa liveband (obs: sant!), säger Thomas Stenström i ett pressmeddelande.

Mer pop på nya albumet
Med nya singeln "Nån Annan" har han teamat upp med producenterna Calle Ask och Emil Gustafsson – och även om Thomas Stenström alltid gjort popmusik så är kommande albumsläppet Dreamer mer pop än någonsin, skriver managementbolaget i pressmeddelandet: "Singeln Nån Annan är den första i raden av låtar från vad som komma skall på albumet - dansanta välproducerade popmelodier som vävs samman i vemodiga drömmar och utlämnade textrader."
---