tisdag 1 maj 2018

Jesper Wallström lämnar WH Rockets

Innebandymagazinet uppmärksammar Jesper Wallströms övergång till Pixbo.

(Uppdaterad 3 maj)
17-årige supertalangen Jesper Wallström från Herrestads AIF/WH Rockets lämnar klubben för att nästa säsong spela i storklubben Pixbo i Göteborg. Därmed får han chans att spela i landets högsta innebandyserie SLL, Svenska superligan.

- Det var ett ganska tufft beslut eftersom jag trivs otroligt bra hemma med alla grabbar i laget och jag är väldigt tacksam för allt Herrestad har gjort för mig, säger Jesper Wallström till Innebandymagazinet.

Gör försäsongen med SSL-laget
Pixbo har även ett lag i division 1 och var Wallström kommer att spela nästa säsong är fortfarande osäkert.
- Det beror ju såklart på hur jag presterar men jag vet att jag ska göra försäsongen med SSL och träna med dem lite sen när säsongen börjar. Men antar att jag är med Herr1anlaget för det mesta men jag vet inte, vi får se, säger han till Innebandymagazinet.

Förde WH Rockets till ettan
Tidigare i år var Jesper Wallström med om att föra upp WH Rockets till division 1. Han gjorde även succé i juniorallsvenskan där han vann poängligan i grupp H överlägset, och därmed fick storklubben Pixbo att intressera sig för honom.