måndag 7 november 2016

Susann kan bli "Årets fan"(Uppdaterad 9 december)
Hängivna Oddevold-supportern Susann Sannefjäll från Uddevalla har chansen att bli "Årets fan", en utmärkelse som spelbolaget Unibet står bakom.
Susann är en av tio finalister i tävlingen. Vinnaren utses i december av Unibets ambassadörer fotbollslegendaren Glenn Hysén och MMA-fightern Alexander "The Mauler" Gustafsson.

Det är tredje året i rad som Unibet genomför tävlingen. "Syftet är att lyfta fram och hylla alla de människor runtom i supportersverige som representerar ett schyst supporterskap, de som hörs på läktaren med stöttande ramsor och de som jobbar ideellt i det tysta och får Sveriges föreningsliv att gå runt. Tävlingen fungerar som en motpol till de tråkigheter som det ofta rapporteras om när det kommer till supporterskap", skriver Unibet i ett pressmeddelande.

Följer IKO i vått och torrt
46-åriga Susann Sannefjäll följer IK Oddevold i både vått och torrt och brinner verkligen för sitt lag. Så här lyder nomineringen:

"En mer hängiven supporter än Susann Sannefjäll är svårt att hitta. Hon har länge följt Oddevold i såväl framgångar som motgångar, vilket inneburit spel i både Allsvenskan som i divisioner ned till division 2. Susann har en svårslagen matchnärvaro och de senaste fyra åren har hon inte missat en enda match. Vilket inkluderar både tränings- och tävlingsmatcher. Susann står på lagets sida oavsett resultat och division."

- Jag har följt Oddevold konstant sedan 1986, har Susann Sannefjäll tidigare berättat i en interjvu i P4 Väst.

Nominering till slutet av november
Nomineringsprocessen sker via en kampanjsajt. Vinnaren får ett personligt utformat pris till ett värde av cirka 10 000 kronor samt 20 000 kronor att skänka till sin favoritförening.
Axel Bringel som arbetar med kommunikationen kring Årets fan berättar för UddevallaNyheter att flera hundra personer nominerats, men från Uddevalla är det bara Susanne. Åtminstone hittills - nomineringar kan göras till slutet av november.
---
> Årets fan: Om Årets fan
> P4 Väst: Susann Sannefjäll – supportern med stort S
6 dec:
> Bohusläningen: Susann står alltid på Oddevolds sida
9 dec:
> Årets fan: Finalister i Årets fan 2016

Annons: