torsdag 23 maj 2024

Arvingarna tar sin första julturné till Uddevalla

Uppdaterad 26 maj /
Arvingarna har under sina mer än 30 år tillsammans hunnit med det mesta, men ingen egen julturné - förrän nu. För första gången ger sig bandet i vinter ut på en egen julturné, och Uddevalla och Trollhättan är två av platserna som får besök.

Gruppbild på artisterna
Arvingarna - Lars ”Lasseman” Larsson, keyboard, gitarr och sång, Casper Janebrink, bas och sång, Tommy Carlsson, slagverk och sång, Kim Carlsson, gitarr och sång
Foto: Emelie Lager / Werecki Promotion Campany

Med en blandning av egna hits och julfavoriter besöker bandet 15 orter runt om i landet med showen Klart det ska bli jul, berättar Werecki Promotion Company i ett pressmeddelande.

Premiären sker 28 november och 19 december ska bandet stå på Östrabos scen i Uddevalla och en vecka innan, 12 december, gästas Hebeteatern i Trollhättan.

Gruppbild på artisterna
Arvingarna i julskrud
Bild: Werecki Promotion Company

"Ska bli något alldeles extra"
- Vi har gjort mycket tillsammans genom åren. Men vi har aldrig gjort vår egen julturné med Arvingarna. Nu är det äntligen dags och det ska bli något alldeles extra! Med mycket värme och gemenskap kommer vi att framföra våra julfavoriter och hits. Vi ser fram emot att överraska både oss själva och vår publik! säger bandmedlemmarna i pressmeddelandet.
---