lördag 24 februari 2024

Milena från Trollhättan skrapade fram miljonvinst i tv

15 000 kronor i månaden i tio år. Den vinsten skrapade förskolläraren Milena från Trollhättan fram i TV4:s Nyhetsmorgon på lördagen.

Vinnaren med lotter i händerna
Milena med TV-skraplotterna (Se tv-klippet)
Bild: Svenska Spel

Milena och hennes pappa köper ofta Trisslotter till varandra, berättar Svenska Spel i ett pressmeddelande. I höstas blev dock en av lotterna hon fått av sin pappa bortglömd.

- Jag hade lagt lotten i bildörren, sen glömde jag bort att den låg där. Den låg kvar där i några månader. När jag sedan hittade den och skrapade den och såg tre Klöver-symboler blev jag helt paff. Kunde inte tro det var sant, berättar Milena.

Under lördagsmorgonen var Milena och hennes man Pierre på plats i Stockholm och TV4 Nyhetsmorgon för att skrapa fram slutvinsten.

- Jag har valt nummer 29 och 7 eftersom vår ena dotter föddes 29 juli. Så det känns som bra nummer för oss, sa Milena innan det var dags att gå in i tv-studion.

De valda lotterna visade en vinst på 15 000 kronor i månaden i tio år, vilket blir en total vinst på 1,8 miljoner kronor.

Delar med sin pappa
- Vinsten ska jag dela med min pappa, eftersom det var han som gav mig lotten. Förutom det hoppas jag på att vi kan resa lite för pengarna. Till Thailand till exempel, säger Milena glatt.

Lotten var köpt på Willys Trollhättan Håjum.