måndag 25 september 2023

Harrys i Uddevalla fick kedjans hederspris

I år fyller krog- och nöjeskedjan Harrys 30 år och firade tidigare i september med fest och prisutdelningar. Kedjans hederspris gick till krögarna som driver restaurangen i Uddevalla.

Gruppbild i festlokal
Rasmus Grundberg, Tommy Svensson, Martin Carlsson och Michael Simonsson från Harrys Uddevalla tog emot Årets hederspris.
Bild: Social Eatertainment Group

"Årets hederspris gick till de krögare som är bland de som har varit i kedjan längst. Dessa krögare har ett extra stort Harrys-hjärta och har strategiskt utvecklat sina verksamheter med hållbar utveckling i fokus. De är hjältar i sin stad och Harrys Uddevalla ses som stadens vardagsrum, en plats som skapar minnen för livet med Harrys gäster", skriver franchisekedjans ägarbolag Social Eatertainment Group i ett pressmeddelande.

Stenungsund Årets innovatör
Utmärkelsen Årets innovatör gick till Harrys i Stenungsund:

"Priset årets innovatör uppmärksammade de krögare som har tänjt på gränserna för innovation för att ständigt förbättra och främja sin dagliga drift och affärsverksamhet. Harrys Stenungsund har jobbat extremt hårt med sina lokala aktiviteter och visar ett brinnande intresse för att skapa nya smaker för våra gäster", skriver ägarbolaget.

Gruppbild i festmiljö
Daniel Gadolin, Nathalie Jacobssen, Malin Larsson och Arpy Olsson från Harrys Stenungsund fick ta emot priset som Årets innovatör.
Bild: Social Eatertainment Group

Startades i Falkenberg
Harrys startades i Falkenberg 1993 och finns idag på ett 20-tal orter i Sverige. Restaurangerna drivs av fristående franchisetagare. Moderbolaget Harrys Pubar AB ägs av Social Eatertainment Group som även äger O’Learys och Sing Sing Karaoke.
---