söndag 12 mars 2023

Thomas Stenström gör TV-ledmotiv

Uppdaterad 14 mars /
Uddevallabördige artisten Thomas Stenström gör ledmotivet till Viaplay-serien Leva Life. Titellåten "Leva för alltid" är artistens första låt till en dramaserie.

Porträttbild, halvformat
Thomas Stenström
Bild från Viaplay, fotograf: Petter Eriksson

Leva Life har premiär den 5 april och handlar om 24-åriga Nora (Hanna Ardéhn) vars liv vänds upp och ner efter att hon fått en cancerdiagnos. Hon förlorar känslan av att hon kommer leva för alltid.

Det är också titeln på ledmotivet av Thomas Stenström. Med "Leva för alltid" är det första gången i sin karriär som han gör musik till en dramaserie, skriver Viaplay i ett pressmeddelande.

- "Leva för alltid" handlar om de korta stunderna när man känner sig odödlig. Jag fick se lite från serien och blev helt hooked på det, säger Thomas Stenström.

Promotionbild med tre kvinnliga skådespelare
Bild: Viaplay

"Exploderar i bröstet-musik"
- Redan från början var Thomas Stenströms musik en stark referens för att beskriva tonen i Leva Life. Det är exploderar i bröstet-musik. Att han nu skapat ledmotivet till serien är verkligen något extra, det känns fantastiskt. Varje avsnitt tar avstamp i hans låt som sätter tonen och känslan i serien, säger regissören Susanne Thorson.

Avslutar Lisebergssäsongen
Till sommaren möter Thomas Stenström åter publiken live och den 2 september intar han Stora Scenen på Liseberg, en konsert som också blir avslutning på  nöjesparkens konsertsommar.