måndag 6 mars 2023

Pernilla Block en av kämparna i vårens Robinson

Uppdaterad 12 mars /
Till vardags driver 51-åriga Fiskebäckskilsbon Pernilla Block köksföretaget Puustellis butik i Herrestad. Från 19 mars kan vi se henne på TV4 kämpa om ära och en halv miljon kronor i vårens säsong av Robinson.

Pernilla Block i segergest på stranden
Pernilla Block
Foto: Robert Jadenfelt / TV4

"Hur galet och roligt? Nu kan jag äntligen stolt berätta att jag är med i årets Robinson. Ni följer väl med på den här galna resan", skriver Pernilla i en Facebook-kommentar.

Tog med sig flugsmälla
Robinson är en dokusåpa där deltagarna får leva på en öde ö och klara sig själva samtidigt som de tävlar mot varandra i två lag. Som vanligt får alla deltagare ha med sig en personlig sak och Pernilla Block valde en flugsmälla.

Det är inte första gången hon söker till Robinson - redan som 25-åring provade hon men utan att den gången bli antagen, berättar Bohusläningen.

Inspelningen av programmet skedde i somras på en malaysisk ö. Köksjobbet löste Pernilla genom en kollega som kunde ta över, skriver tidningen.

Gruppbild på alla deltagare och med Anders Lundin i förgrunden.

Den nya säsongen av Robinson har premiär den 19 mars på TV4 Play och TV4 och med Anders Lundin som comebackande programledare.
Foto: Robert Jadenfelt / TV4

Äldre mot yngre
Nytt för vårsäsongen är att lag Syd och lag Nord delas in i lag baserade på deltagarnas ålder, ett äldre och ett yngre lag. Den äldsta (68 år) och den yngsta (23 år) av deltagarna blir valda till lagkaptener för varsitt lag.

Gruppbild på stranden
Lag Nord, med Pernilla Block som en av deltagarna
Foto: Robert Jadenfelt / TV4

Denna lagindelning kommer som en överraskning för deltagarna och visar sig bli en utmaning för lagen i såväl tävlingar som när det gäller sammanhållningen. Säsongen bjuder som alltid på spänning, starka känslor, intriger, ö-råd och tuffa tävlingar. Men i år står det sociala spelet i centrum, skriver TV4 i ett pressmeddelande.

Christopher Da Silva på strand

Bland de andra deltagarna i Robinson finns Christopher Da Silva, 24 årig arbetsledare från Vänersborg.
Foto: Robert Jadenfelt / TV4
---
20 april:

4 juni: