onsdag 5 oktober 2022

Nytt branschpris till revisionsbyrå i Uddevalla

JDG Revision har utsetts till "Årets framtidsbyrå 2022". Det är andra prestigefyllda branschutmärkelsen till byrån på kort tid.

Grupp av medarbetare med ballonger, guldhattar och papperstrumpeter.
Medarbetarna på JDG Revision firar utmärkelsen "Årets framtidsbyrå"
Bild: FAR

Priset Årets framtidsbyrå delas ut av branschorganisationen FAR, i år för nionde gången.

"Med priset vill FAR inspirera och lyfta fram framtidsfrågor som digitalisering och automatisering, hållbarhet och ledarskap. Syftet är också att synliggöra små och medelstora byråer som arbetar med förändring och innovation på ett aktivt och strukturerat sätt", skriver FAR i ett pressmeddelande.

"Kundernas pris" 2021
För precis ett år sedan fick JDG "Kundernas pris" i en annan stor branschtävling, Visma Accounting Awards. JDG var finalist även i årets upplaga men denna gång räckte det inte hela vägen.

Däremot tog byrån alltså hem titeln Årets framtidsbyrå.

Juryns motivering:
"Med tydliga mål, personligt engagemang och en stark tro på effektiva lösningar började byrån 2018 sin resa mot framtiden. I dag är det en gedigen byrå med bred kompetens som hjälper kunden att ta nästa steg. Årets framtidsbyrå är i ständig utveckling med fokus på såväl den egna organisationen som framtidens tjänster. Vinnaren är en framtidsbyrå!"
"Starkt startfält"
- Det var ett starkt startfält i år med många vassa byråer och därför känns det otroligt kul att vi vann, säger Daniel Linsten, VD på JDG Revision.

- Vi har varit nominerade till Årets framtidsbyrå en gång innan och tack vare vår helt fantastiska personal har vi lyckats ställa om till en framtidsbyrå. Vi är så stolta och glada och nu kommer vi att fira stort tillsammans.

Startade i Uddevalla
JDG Revision  bildades 2006 och ägs av Daniel Linsten. 2015 köptes en revisionsbyrå i Kungshamn och i september 2020 startade JDG även kontor i Trollhättan. I Uddevalla finns kontoret på Torp.
---