torsdag 7 juli 2022

Ny veterinärmottagning öppnad i Ljungskile

Uddevalla kommun och Ljungskile har fått en ny veterinärmottagning. Det är Resteröds Djurklinik som i juni öppnade vid Vägeryr, invid E6 strax norr om Ljungskile.

""
Bilder: Pixabay.com

Fastigheten är tidigare känd som "Resteröds handel" och togs hösten 2019 över av Ellen Rudling och Kenny Green Pettersson, har Bohusläningen tidigare berättat.

Paret har nu renoverat, byggt om och förvandlat stället till en veterinärmottagning. Den är privatägd och fristående från de stora kedjorna inom djursjukvårdsbranschen, skriver kliniken på sin webbplats.

Veterinär och entreprenör
Ellen Rudling är legitimerad veterinär och har arbetat både på djursjukhus och mindre kliniker i Sverige och Danmark. Kenny Green Pettersson är entreprenör och har en lång bakgrund och stor erfarenhet av olika typer av djur, men framför allt av hästar. Hans huvudsakliga syssla är annars stängsel- och entreprenörsverksamhet i egna företaget Green Fence AB.

Resteröds Djurklinik kommer främst att ta emot hundar och katter men i viss mån även mindre sällskapsdjur, skriver kliniken.
---