lördag 4 september 2021

IT-koncern köper Uddevallaföretaget Dsign Link

IT-koncernen Coegi Group köper Uddevallaföretaget Dsign Link Sverige AB. Företaget startades 2002 av Christofer Olsson och John-Martin Normann.

Från vänster: Joachim Hylvander (Coegi), Christofer Olsson, Patrik Kekonius (Coegi)  och John-Martin Normann
Bild: Coegi Group
Göteborgsbaserade Coegi Group består av flera olika bolag inom IT-branschen.

- Vi hälsar John-Martin Normann och Christofer Olsson tillsammans med sina medarbetare inom Dsign Link varmt välkomna till Coegi Group, säger Joachim Hylvander, VD och en av grundarna av koncernen i ett pressmeddelande:

- Jag är helt övertygad om att bolaget, som redan idag har en stark position i Västsverige, kommer att lyckas i sin ambition att ta nästa steg i sin utveckling tillsammans med oss på Coegi Group.

Kontor på Edingsvägen
Dsign Link har sitt kontor på Edingsvägen och har sedan starten växt i stabil takt. Idag levererar det IT-stöd åt ett hundratal företag.

- Beslutet att bli en del av Coegi Group fattade jag och Christofer gemensamt då vi såg vad det skulle innebära för positiva effekter för så väl våra kunder, för vår personal och för oss som startat bolaget, säger John-Martin Normann i pressmeddelandet.

- Tillsammans med Coegi Group får vi en ökad leveranskapacitet, en större organisation och ännu mer kompetens in i verksamheten. Positiva effekter som vi vet kommer våra kunder som våra medarbetare till nytta samtidigt som vi också får möjligheten att växa i ett större sammanhang, säger Christofer Olsson.
---