onsdag 23 december 2020

VVS-företag byter VD

Den 1 januari 2021 tillträder Magnus Forslund som VD för Sandbäckens Rör i Uddevalla AB. Han efterträder Jakob Hagberg som valt att trappa ner från rollen som VD för den verksamhet som han har byggt upp från starten 2014, skriver företaget i ett pressmeddelande.

Magnus Forslund och Jakob Hagberg i halvbild.
Magnus Forslund (t v) och Jakob Hagberg.
Bild: Sandbäckens

Magnus Forslund kommer närmast från en tjänst som projektledare inom Sandbäckens Rör i Uddevalla. Han började på företaget 2015 efter att ha startat sin karriär som VVS-montör/lagbas inom Calor, YIT senare Caverion.

Uddevallaföretaget tillhör koncernen Sandbäckens som erbjuder tjänster inom bland annat värme och sanitet. Koncernen finns genom dotterbolag på drygt 30 orter i Sverige och har tillsammans cirka 800 medarbetare.

Sandbäckens Rör i Uddevalla AB omsätter cirka 45 miljoner kronor och sysselsätter runt 25 medarbetare. Lokalerna finns på Stureholmsvägen på Groröds industriområde.

"Trygg hand och stolthet"
- Det är med trygg hand och stolthet jag nu väljer att lämna över bolaget till Magnus. Det har varit en fantastiskt spännande resa där jag har haft förmånen att från grunden skapa ett framgångsrikt bolag genom engagerade och mycket duktiga och erfarna medarbetare, säger Jakob Hagberg som kommer att vara kvar inom Sandbäckens som Senior Advisor.