lördag 1 februari 2020

Paolo Mendonca till Carlia Rock Bar

Bild: Clap your Hands

(Uppdaterad 18 april)
Paulo Mendonca, en av Sveriges främsta funkgitarrister och internationellt meriterad producent och låtskrivare, kommer till Uddevalla. 18 september spelar han på Carlia Rockbar, en spelning som arrangeras av nybildade musikklubben CLUB Fusion.

Spelningen skulle egentligen ha skett 24 april, men har flyttats fram på grund av Corona-pandemin.

Låtskrivare och producent
Paolo Mendonca har producerat och skrivit låtar till artister som Jessie J, Miley Cyrus och Craig David. Just nu är han aktuell med albumet "Mindcontrol" och nyligen släppte han singeln "Peaches and Cream" och medverkade även i SVT:s Go´kväll ".
- "Peaches and Cream" handlar om den fiktiva kärleken till droger. Om hur livsfarligt det verkligen är, säger Paolo Mendonca i ett pressmeddelande.

Försvann och gjorde comeback
Paolo Mendonca har gått från att spela på utsålda arenor, turnera med storheter som Tina Turner och Peter Gabriel, sälja hundratusentals album till att plötsligt försvinna helt från musikscenen. Nu har han rest sig igen och gjort comeback, skriver artistagenturen Clap your Hands i pressmeddelandet.

Ny musikklubb
Paulo Mendoncas spelning blir det tredje arrangemanget av nya musikklubben CLUB Fusion, som har startats av arrangörerna Patrik Sundström och Jan Lundblom. Premiär blir det 29 februari med
Ariel Posen och Andreas Rydman, följt av PHG (Pelle Holmberg Group) och Jojje Wadenius 21 mars. Även dessa spelningar är på Carlia.
- Nu blev det bara så, men vi vill också kunna variera platsen beroende på vad det är för spelning vi anordnar, säger Patrick Sundström till Bohusläningen.
---

17 oktober: