lördag 4 januari 2020

Bröderna Norbergs vårturné försenas

Emil och Daniel Norberg.
Foto: Robert Eldrim/Jarowskij

(Uppdaterad 18 mars)
Våren 2020 ska Uddevallabördiga humorduon Daniel & Emil Norberg ut på vägarna med föreställningen ”Bröderna Norberg på turné - nytt, gammalt och stulet”. 
Turnén skulle ha startat i hemstaden Uddevalla 21 mars men denna föreställning och ytterligare fyra flyttas nu fram på grund av situationen med Corona-viruset.

"Vi känner ett stort ansvar för att skydda såväl våra gäster som alla de som står på och bakom scenen. I det läge som råder just nu kan vi inte erbjuda den lustfyllda kväll som vi hade önskat", skriver bröderna på föreställningens webbplats. Nya datum utlovas dock inom kort.

"Show för hela familjen"
De utlovar en show för hela familjen med en blandning av nytt material, gamla favoriter, sketcher, musik och självklart en hel del parodier.
Till skillnad från tidigare år kommer flera av parodierna på de låtar som går till final under Melodifestivalen 2020 att visas exklusivt under turnén.

Visar publiken hur allt började
"Det blir en härlig, festlig och lustfylld kväll för hela familjen. Vi vill skapa känslan av att publiken följer med oss bakom kulisserna och visa att det mesta är möjligt om man vet vad man vill åstadkomma. Vi kommer berätta hur vi började göra parodierna utan budget med enkla medel, kreativitet och lust”, skriver bröderna på föreställningens webbplats.

Mumbo Jumbo och Bingolotto
Bröderna har under hösten 2019 varit aktuella bland annat med humorprogrammet Mumbo Jumbo i TV4, och Daniel medverkade också i Bingolottos uppesittarkväll i samma kanal.