måndag 11 december 2017

Fina placeringar i hemmatävling för UGP

Gymnasterna i steg 1-4 Bild: UGP
2-3 december hade Uddevalla gymnastik och parkour (UGP) hemmatävling i Rimnershallen där gymnaster i steg 1-8 och Region- och rikspokal tävlade.

Totalt lördag och söndag var det cirka 145 gymnaster. För gymnasterna i UGP var det roliga dagar på hemmaplan med ett flertal pallplatser och gymnaster som blev godkända i sina steg och därmed redo för nya utmaningar i nästa.

Nike Olausson vann totalen i steg 2 och Indra Wennbring kom på tredje plats totalt i steg 3. I steg 6 kom Ebba Knaif på andra plats i hopp och i steg 8 var det Ida Zackrisson och Nora Hanfelt från vår förening som tävlade, där Nora vann och Ida kom på andra plats.

På lördag eftermiddag tävlade Josefine Juliusson, Evelina B Olsson och Maja Larsson i Regionspokalen och Ida Zackrisson och Nora Hanfelt i Rikspokalen. Josefine kom på tredje plats i mångkampen, trea i fristående och på andra plats i barr och hopp. Maja knep guldet i barr.
I Rikspokalen vann Nora mångkampen och barr och kom på andra plats på bom och fristående. Ida kom på andra plats i mångkampen och i barr och i fristående var guldet hennes.
---