måndag 28 augusti 2017

Sandra från Uddevalla checkar in på Paradise hotel


(Uppdaterad 2 september)
24-åriga Sandra Johansson från Uddevalla blir en av deltagarna i höstens omgång av den heta och alltid omdiskuterade dokusåpan och tävlingen Paradise hotell på TV3.

- Jag löser inte konflikter, jag vinner dem, säger Sandra Johansson bland annat i TV3:s presentation av programmet och deltagarna.

Flyttade till New York
För fyra år sedan flyttade hon till till New York för att göra karriär som modell och dansare. Hon älskar att stå framför kameran och har också en stark andlig sida och tror mycket på andra energier och  stjärntecken, berättar TV3.

Tio nya deltagare och sju tittarfavoriter
I höst är det extra många nyheter i programmet. Till exempel får de tio deltagarna sällskap på hotellet av sju gamla tittarfavoriter.
- Det känns spännande med både de gamla allstarsen och med oss nya. Så det är lovande, säger Sandra Johansson till TT/Bohusläningen.
– Jag har själv inte följt programmet innan, men jag tänkte att det var ett bra forum för mig att synas på. Sedan var det ju kul att få åka till Mexiko, säger Sandra till Bohusläningen.

Lysekilskille ännu en deltagare från Bohuslän
Programmet kommer att ha ännu en deltagare med anknytning till Bohuslän, nämligen Rysslands-bördige Genri Teivald från Lysekil:


– Jag sökte äventyret för jag är glad i att prova nya saker. Jag vill inte ånga saker och jag hade nog ångrat mig om jag hade tackade nej, säger Genri till Bohusläningen.
"Paradise hotel" börjar sändas den 4 september.
---