måndag 3 juli 2017

Konsultföretag växer med kontor i Göteborg

Bild: Tarasso AB

Konsultföretaget Tarasso AB i Uddevalla växer och öppnar nu kontor även i Göteborg. Från de två kontoren ska företaget arbeta med chefsrekrytering och ledarskapsutveckling över hela landet. På sikt finns planer att expandera i fler storstadsområden.

Tarasso har sitt kontor på Norra Hamngatan i Uddevalla. I samband med sitt tioårsjubileum öppnar företaget nu byrå även i Göteborg.
Tarasso upplever en ökad efterfrågan och har de gångna åren utökat både antalet kunder, tjänster och medarbetare, skriver företaget i ett pressmeddelande.
Staffan Melin.
Bild: Tarasso AB
- När jag startade Tarasso år 2006 var drivkraften att ta vara på det stora intresset för ledarskap och vara i ett sammanhang där vi gör nytta och kunna påverka samhället i en positiv riktning, säger VD och huvudägare Staffan Melin.

Direktörer och kommunchefer bland uppdragen
Idag arbetar åtta konsulter på företaget.
Det nya kontoret ligger på Odinsgatan i Göteborg. Företaget har även planer på att expandera i fler storstadsregioner i landet under 2018, berättar Staffan Melin i ett tidigare pressmeddelande.
Bland de många rekryteringar som företaget svarat för finns till exempel flera kommunchefer och verkställande direktörer, bland annat i Lysekil, Trollhättan och Skara.
---
> Tidningen Näringslivet (Uddevalla kommun): Riktigt bra ledarskap kan vara avgörande.