söndag 24 april 2016

Bild: PrivatFina framgångar på Tjörn.
Söndag 24 april var Uddevalla gymnastik och parkour (UGP) och tävlade på Tjörn. Föreningen hade deltagare med i steg 5, JDM och UDM med många fina placeringar.

I steg 5 tävlade Ebba Möller, Lovisa Lindsta, Ebba Knaif, Elsa Malmeling och Emilia Fondin. I mångkampen i steg 5 kom Lovisa och Ebba Möller på delad andra plats. Lovisa tog även hem första plats i barr och tredje plats i matta. Ebba Möller placerade sig även på andra plats i både barr och matta och är nu klar i steg 5, så nu blir det nya utmaningar i steg 6 framöver.
Elsa Malmeling kom på åttonde plats i mångkampen vilket är en väldigt bra placering då det var hennes första tävling i steg 5. Ebba Knaif kom på en fin andra plats i hopp med en bra poäng. Emilia Fondin höjde sin poäng i mångkampen med nästan fyra poäng mot tävlingen för två veckor sedan.
I UDM tävlade Ida Zackrisson och Nora Hanfelt där Ida fick en bra uppladdning inför USM 13 maj då hon slutade på en tredje plats i mångkampen, första plats i barr och på en delad tredje plats med Nora i fristående. I JDM slutade Elsa Lappalainen på en sjätte plats i mångkampen.