måndag 30 november 2015

Marianne Sörling ny centrumutvecklare

Bild: Innerstaden Göteborg
(Uppdaterad 17 jan)
Marianne Sörling tillträder den 1 januari som Uddevallas nya centrumutvecklare, berättar kommunen på sin webbplats.
Marianne Sörling har varit centrumutvecklare och chef för Innerstaden Göteborg sedan 2005.


- Efter elva år i Göteborg kände jag att jag hade hamnat i en förvaltarroll vilket inte riktigt passar mig. Jag älskar att hitta lösningar och att driva projekt. Här känns Uddevalla centrum väldigt spännande eftersom det finns både svårigheter men framför allt stora möjligheter att ta sig an, säger Marianne Sörling på kommunens webbplats.
 
Handlingsplan till våren
Det första hon ska göra i sin nya roll är att dels läsa in sig på alla tidigare rapporter och handlingar, dels träffa så många människor som möjligt. Planen är att under våren 2016 ta fram en tydlig handlingsplan.
 
Tror på både Torp och centrum
- Något jag har noterat redan nu är att man inte hamnar i Uddevalla centrum per automatik utan det är lätt att bara åka förbi. Det borde gå att ändra på. Jag tror också starkt på samverkan och att det finns goda möjligheter att kunna få handeln att fungera i både Torp köpcentrum och inne i stan, säger Marianne Sörling.
Hon efterträder David Naraine på posten som centrumutvecklare, en tjänst som tillsätts av Uddevalla Centrumutveckling som är en samlad organisation där kommunen, närings- och verksamhetsidkare och fastighetsägare ingår.
 
Källa:
 
Läs även: