Om UddevallaNyheter

UddevallaNyheter är en nyhetsblogg som riktar sig till dig i Uddevalla med omnejd. Bloggen fångar upp såväl mindre som större lokala nyheter, och sammanfattar, refererar och länkar till material på andra platser på internet, tryckta medier eller andra källor.


Foto: Frida Andersson 

 

 

 

Om Jörgen

Jag som driver UddevallaNyheter heter Jörgen Andersson, Uddevallabo sedan födseln. Efter många år som journalist på Bohusläningen sadlade jag om och började arbeta som informatör och kommunikatör i offentlig förvaltning.
UddevallaNyheter är ett fritidsprojekt som drivs av lust och intresse för nyheter och Uddevalla. Ambitionen är att erbjuda lättillgängliga nyheter till nytta och nöje för invånarna i Uddevalla med omnejd, eller till andra som har intresse av vad som händer i kommunen.


Kontakt

Kontakt med UddevallaNyheter och mig får du genom e-post:
uddevallanyheter@gmail.com


Att skicka in material

Du är välkommen att skicka in material för publicering på UddevallaNyheter, antingen som notering i kalendariet "Det händer i Uddevalla med omnejd", eller som underlag för ett nyhetsinlägg. Jag garanterar dock inte att det blir publicerat, och betalar heller ingen ersättning för material som publiceras.
Skicka till:
uddevallanyheter@gmail.com


Facebook

UddevallaNyheter finns på Facebook:
www.facebook.com/uddevallanyheter


Utgivningsbevis

Uddevallanyheter (www.uddevallanyheter.se) har utgivningsbevis från Myndigheten för radio och tv. Ansvarig utgivare är Jörgen Andersson.


Dela inlägg

Dela gärna inlägg som du tycker är extra intressanta eller som du tror att någon annan har intresse av att läsa. Du kan dela på flera olika sätt, bland annat genom e-post, Facebook eller Twitter. Du hittar delningsknapparna under varje inlägg: