tisdag 27 december 2022

Christoffer från Uddevalla vill bli Storbonde i TV4

Uppdaterad 30 december /
8 januari startar nya säsongen av "Farmen" i TV4 och TV4 Play. Två bohusläningar finns då bland deltagarna - Madeleine Olovsson från Strömstad och Christoffer Hammarlöf från Uddevalla.

Helbild i ladugårdsmiljö
Christoffer Hammarlöf
Bild: TV4

I Farmen lever deltagarna som man gjorde på 1800-talet, långt bort från moderniteter som uppkoppling, el och rinnande vatten. Samtidigt som vardagen på gården kantas av intriger, dramatik och tävlingar, skriver TV4 i programpresentationen.

Storbonden vinner en halv miljon
Årets säsong är fylld av starka personligheter från hela landet som får testa på livet som bönder på gården Norra Brandstorp i Småland. Vi möter både yngre och äldre deltagare och åldersspannet mellan den yngsta och den äldsta deltagaren är 44 år. På gården tävlar de om vem som i slutändan kommer stå som storbonde och kamma hem prissumman på en halv miljon kronor, skriver TV4.

Programmet leds för tredje gången av Anna Brolin.

Pappa "Blondie" med för 20 år sedan
Bland deltagarna finns 27-årige entreprenören och Uddevallabon Christoffer Hammarlöf. Han är bland annat verksam som filmare och regissör med produktionsbolaget BaseCore Media.

Tillsammans med sin pappa Jan Hammarlöf driver han också en webbhandel, berättar Bohusläningen.

Känns namnet bekant är det inte så konstigt - för 20 år sedan var pappa Jan med i just Farmen och blev en rikskänd profil under smeknamnet "Blondie".

- Jag trodde aldrig för 20 år sedan när pappa var med i Farmen att jag skulle gå i hans fotspår och ställa upp i samma program, säger Christoffer till Bohusläningen, men berättar att tanken att delta i programmet har funnits med honom i många år.

Madeleine från Strömstad
Medverkar gör också 51-åriga personliga assistenten Madeleine Olovsson, tidigare Uddevallabo men nu bosatt i Strömstad.

Helbild i ladugårdsmiljö
Madeleine Olovsson
Bild: TV4

Gruppbild i ladugårdsmiljö
Alla deltagarna i "Farmen" 2023
Bild från TV4, fotograf: Jakob Dahlström
---


20 mars 2023: