onsdag 16 november 2022

Oskar från Munkedal fick lämna Bachelorette

I måndags hade säsong 2 av dejtingprogrammet Bachelorette premiär på TV4 Play och Sjuan. 24-årige butikssäljaren Oskar Torin från Munkedal var en av två deltagare som blev först ut att tvingas lämna programmet.

Helbild i tropisk miljö
Oskar Torin
Bild från TV4, foto: Daniel Stigefelt

- Det var lite din ålder..., du är en jättefin kille men det föll lite på det, sa 26-åriga bacheloretten Olivia Birgersson från Stockholm när hon gav sin första "svarta ros" till Oskar.

- Inga konstigheter - du sa ju när vi dejtade att du inte kände dig riktigt bekväm med att dejta en yngre kille så här, blev Oskars svar.

Halvbild med havet i bakgrunden
Olivia Birgersson
Bild från TV4, foto: Daniel Stigefelt

"Worst case scenario"
I ett intervju-klipp med TV4 efteråt säger Oskar att det såklart var ett "worst case scenario" att åka ur innan säsongen ens börjat:

- Det klart att det är jobbigt att bli bortvald men samtidigt vet jag att om hon inte känner sig bekväm med att dejta mig som 24-åring så respekterar jag det.

Kvällens andra svarta ros delades ut till 27-årige modellen Chidiegwu Chidi från Göteborg.

Gruppbild
Alla deltagande killar i årets Bachelorette.
Bild från TV4, foto: Daniel Stigefelt

Spelas in i Grekland
Bachelorette spelas in i Grekland och tittarna får följa en spännande kärlekshistoria som präglas av känslor, hjärtekrossande rosceremonier och spännande dejter, skriver TV4 i ett pressmeddelande.

Precis som förra året är Malin Stenbäck programledare.

- Det är ett härligt gäng killar med olika bakgrunder och erfarenheter som har rest ner till Grekland med det gemensamma målet att vinna Olivias hjärta. Tittarna kan förvänta sig en pirrig säsong fylld av romantik, drama, tårar och oväntade överraskningar längs vägen, säger Malin Stenbäck.
---