torsdag 21 juli 2022

Mathilda från Uddevalla i SVT:s Vi eller aldrig

21 juli är det premiär för årets säsong av relationsprogrammet "Vi eller aldrig" på SVT. En av årets medverkande är 25-åriga Mathilda Niemi Thelen från Uddevalla.

Halvbild på Mathilda Niemi Thelen med hav och natur i bakgrunden
Mathilda Niemi Thelen
Foto: Janne Danielsson /SVT

Hon deltar i programmet tillsammans med Alingsåskillen Albin Thor Nordgren.

- Vi fick upp det på sociala medier och tänkte att det var en kul grej. I de flesta förhållanden finns det ju saker som man behöver jobba på, berättar Mathilda Niemi Thelen för Bohusläningen.

Hur hennes relation til Albin ser ut idag kan hon dock inte berätta, skriver tidningen.Albin och Mathilda i soffa bredvid varandra i utomhusmiljö
Albin Thor Nordgren och Mathilda Niemi Thelen i bilder från programmet.
Bilder Mastiff

Sex par får hjälp
"Vi eller aldrig" spelades in i våras på Malta.. Där får sex par hjälp i sina relationer för att avgöra om de har en framtid tillsammans eller inte.

Paren utmanas av relationscoachen Philip Diab och går i sexterapi hos sexologen Louise Mazanti, som var med även i förra säsongen av serien, skriver SVT om programmet:

"Under seriens gång kommer de medverkande paren att genomgå olika gruppövningar och parutmaningar som skakar om relationerna och ställer viktiga frågor på sin spets. Det handlar om allt ifrån sex, respekt och självkänsla till egentid och ödmjukhet. Med jämna mellanrum genomförs en ceremoni där paren inför rullande kamera bestämmer om de vill fortsätta sina relationer eller gå skilda vägar."

Gruppbild på alla deltagare vid pool med havet i bakgrunden.
Foto: Janne Danielsson /SVT

Även det andra avsnittet av serien finns från och med 21 juli att se på SVT Play.
---