tisdag 28 april 2020

Bokenäs swimrun och triathlon ställs in

Foto: Marcus Steinacher/Pixabay

Bokenäs IF ställer in årets Bokenäs Triahtlon och Bokenäs Swimrun på grund av pandemin. Tävlingarna skulle ha ägt rum den 27-28 juni, men uteblir nu helt.

"Efter månader av planering och arbete såg vi fram emot att möta alla aktiva och bjuda till fest men pandemin Covid-19 satte käppar i hjulet.
Gemensamt för oss arrangörer är att vi älskar att skapa aktivitet och möten mellan människor samt skapa förutsättningar för vår förenings ungdomsverksamhet. Det är en stark passion och drivkraft att både tävla och arrangera, och det är en gemensam besvikelse över att inte få dela upplevelsen på plats på det sätt vi sett fram emot. Men hälsa och liv måste självklart komma i första hand" skriver föreningen på Facebook.

"Stort ekonomiskt tapp"
Föreningen erbjuder de anmälda fyra alternativ när det gäller de inbetalda avgifterna: flytt av anmälan till nästa år, full återbetalning eller att skänka hela eller halva avgiften till föreningens ungdomsverksamhet.
- Det är ett stort ekonomiskt tapp för vår ungdomsverksamhet. Men vi klarar oss ändå bra eftersom vi är en breddförening med olika idrotter som friidrott och fotboll och har en god ekonomi. säger Katrine Nilsson i tävlingsledningen till Bohusläningen.
---