måndag 4 mars 2019

Bosse firade miljonvinst med tårta

Bild: Svenska Spel

Sannolikheten för att skrapa fram en miljon kronor direkt på en Trisslott är 1 på två miljoner lotter. Man måste således ha en enorm tur för att lyckas med detta, och den turen hade 73-årige Bosse Olsson från Uddevalla för några veckor sedan.

Förra veckan hade Svenska Spel och Coop Forum på Torp bjudit in till tårtkalas för att fira hans vinst.
- Jag satt här på bänken och skrapade två lotter. Den första var det ingenting på, men på den andra skrapade jag fram tre 100 000-kronorssymboler. Då sade jag till min sambo att jag tror att jag har vunnit. Äh, sjåpa dig inte, sade hon. Nu går vi hem. Men jag visade henne lotten och det stämde ju, säger Bosse Olsson i ett pressmeddelande från Svenska Spel.

Extrarutan gav tio gånger så mycket
Men sambon påminde honom om att han hade missat att skrapa en ruta, extrachansen. Och plötsligt blev Bosses 100 000 kronor tio gånger så mycket.
– Då blev jag tyst, det var ju svårt att fatta, säger han.

Lån och resor
Bosse och hans sambo har redan börjat använda vinstpengarna. Dels har barnbarnen fått varsitt litet bidrag, dels har de betalat av ett litet bolån och gjort sig skuldfria. Och så kommer paret att resa för pengarna - en tur med "Hurtigrutten" är redan bokad.
---