onsdag 20 september 2017

Uddevallaförlag släpper nya titlar inför Bokmässan

Bild: Seraf förlag
Lagom till bokmässan i Göteborg släpper fantasyförlaget Seraf förlag i Uddevalla två nya titlar. Caroline Hurtigs ”Döttrar av natt” som är den fjärde delen i serien "Själarnas öden" och Gabriella P. Kjeilens ”Magin vaknar” som utspelar sig i ett framtida Göteborg.

- Jag fick idéen när jag hörde en låt om häxbränningar, men istället för att skriva medeltida fantasy valde jag att placera historien i en mörk framtid där ett magifientligt parti styr Sverige, berättar Gabriella P. Kjeilen i ett pressmeddelande.

Ödesgudinnornas dimension
"Själarnas öden" är Caroline Hurtigs serie om ödesgudinnornas dimension och alla de varelser som lever där.  "Döttrar av natt" är fjärde delen i serien.
- Att skriva boken var en blandning mellan glädje och skräck. Och nu inför släppet är jag lika nervös som inför första boken eftersom det är nya karaktärer och en ny handling, säger Caroline Hurtig i ett pressmeddelande.

Familjeföretag med fantasy i fokus
Seraf förlag är ett litet familjeföretag i Uddevalla som startade 2013, då under namnet Antares Bokförlag. Förlaget fokuserar på fantasy av alla slag, och har givit ut sju titlar de senaste tre åren.
Förlaget medverkar på bokmässan i Göteborg 28 september - 1 oktober med en monter i Fantastikgränden. De bägge aktuella författarna ska också hålla i föredraget ”Fantasy i våra hjärtan” på seriescenen.
Gabriella P. Kjeilen. Foto: Daniel Kjeilen
---
> Seraf förlag: Uddevallaförlaget släpper två nya titlar