söndag 14 maj 2017

Ingalill Sundhage åter till Bohusläningen

Bild: Stampen Media Group
(Uppdaterad)
Pensionärslivet blev kort - Ingalill Sundhage återkommer som chefredaktör på Bohusläningen och Strömstads Tidning. Samtidigt går Bodil Resare tillbaka till tjänsten som redaktionschef för samma tidningar, skriver Medievärlden.

Vid årsskiftet gick Ingalill Sundhage i pension från chefredaktörskapet på Bohusläningen, Strömstads Tidning, TT/Ela och tre gratistidningar. Redan på måndag återvänder hon dock till ägarkoncernen  Stampen, nu som tillförordnad chefredaktör på Bohusläningen och Strömstads Tidning.

"Har mer att ge"
– Jag känner att jag har mer att ge. Och jag tycker att det ska bli roligt att göra något mer journalistiskt.
 – Det här är ett helt annat uppdrag som är betydligt mer koncentrerat, vilket gör att kommer att orka med. Mitt tidigare uppdrag var så pass krävande att jag efter en tid, när jag tyckte att det fanns någon annan som kunde göra det bättre än jag, valde att kliva av, säger Ingalill Sundhage till Medievärlden.

"Stort förtroende för Bodil"
Johan Hansson är VD för Stampen Media:
– Att jobba vidare som vi nu gör är det rätta sättet för att bygga vidare på organisationen i norr och jag har stort förtroende för Bodil i rollen som redaktionschef, säger han till Medievärlden.
Tillsättningen av Sundhage är en av flera förändringar som Stampen Media nu gör för att stärka sitt fokus på lokaltitlarna, vilket bolaget berättar om i ett pressmeddelande.
PÅ TT/Ela blir redaktionschef Marita Engqvist ansvarig utgivare, skriver Journalisten.
---
Annons: