tisdag 12 april 2016

Linas känsla ledde till Triss-vinst i TV26-åriga Lina Roger från Uddevalla skrapade fram 15 000 kronor i månaden i tio år vid Triss-skrapningen i TV4 på lördagen. Men det var nära att hon aldrig hade köpt någon lott.

Lina var på Willys i Uddevalla och handlade och fick då en känsla av att hon måste köpa en Triss. Men kön var så lång så hon struntade i det och gick därifrån. Men väl ute kände hon ändå att känslan var så stark att hon var ”tvungen” att köpa en Trisslott, så hon gick tillbaka in och köpte en lott, berättar Svenska Spel på sin webbplats.

Ska åka till Dubai
– Nu vill jag åka till Dubai och träffa mina onlinevänner. Tidigare har jag varit i Libanon och träffat vänner som jag mött via onlinespel.
– Jag skulle gärna vilja köpa ett eget boende och en bil, säger Lina till Svenska Spel.

> Svenska Spel: Lina åker till Dubai för Triss-vinsten
> Bohusläningen: Vann 1,8 miljoner - på att ångra sig
> GT/Expressen: Linas lottköande blev verkligen värd väntan