måndag 18 januari 2016

Bohusläningens chefredaktör tar över TTELA

Bild: Stampen Media Group

Bohusläningens chefredaktör Ingalill Sundhage blir chefredaktör även för TTELA och tar också över ansvaret för gratistidningarna Vänersborgaren och Trollhättan 7dagar.

Ingalill Sundhage är chefredaktör och ansvarig utgivare för Bohusläningen, Strömstads Tidning och Uddevalla 7 dagar och blir nu chefredaktör, ansvarig utgivare och affärschef för tidningarna TTELA, Trollhättan 7 dagar och Vänersborgaren.

Tydliggör affärsansvaret
Syftet är att tydliggöra affärsansvaret inom landsortsmarknadsverksameten och därmed skapa förutsättningar för ökad lönsamhet, skriver Stampen Media Group i ett pressmeddelande.
- Ingalill brinner för lokal journalistik, har en lång erfarenhet som chefredaktör i bagaget och starka resultat som affärsansvarig. Tillsammans med medarbetarna kommer hon kunna vidareutveckla både de journalistiska produkterna och affärerna i hela vår norra region, säger Johanna Öberg, vd Stampen Media.

"Ingen ny bekantskap"
- TTELA är ingen ny bekantskap för mig, vi har jobbat tämligen nära varandra på ledningsnivå under min tid som chefredaktör på Bohusläningen. Jag ser fram emot att lära känna en ny marknad och fortsätta att utveckla den såväl redaktionellt som kommersiellt, säger Ingalill Sundhage.
TTELA:s avgående chefredaktör Morgan Ahlberg finns kvar i en rådgivande roll under en övergångsfas.

Källa:
> Stampen Media Group: Sundhages chefredaktörskap utökas

Läs även:
> Bohusläningen: Ny chefredaktör till TTELA
> P4 Väst: Bohusläningens chefredaktör ska leda även TTELA